Principalele avantaje ale epilarii IPL vs epilarea traditionala

Epilarea reprezinta o rutina consumatoare de timp pentru multe persoane. Desi metodele traditionale, cum ar fi ceara, aparatul sau lama de ras sunt eficiente pentru indepartarea parului, ele nu ofera solutii de a scapa de firele nedorite de par pe termen lung.

Din fericire, progresele tehnologice au facut posibila crearea unei metode epilare care nu numai ca a eliminat aceste probleme, dar a oferit si o solutie de indepartare a parului pe termen indelungat: lumina intens pulsata. Pe langa beneficiile evidente, iata alte cateva  alte avantaje ale acestei proceduri:

1. RAPIDITATE
Tratamentele pentru indepartarea parului cu IPL necesita mai putin timp decat epilarea cu ceara, spre exemplu. O sesiune de tratament pe picioare si inghinal dureaza, cu aproximatie, 20 de minute.

2. ECONOMIE DE TIMP SI BANI PE TERMEN LUNG.
Odata cu indepartarea pe termen indelungat a parului, putem uita de programarile la cosmetica, de creme de depilare sau lame de ras. Asadar, desi costurile pentru efectuarea tratamentului IPL nu sunt de negilijat, pe termen lung investitia este mult mai eficienta in comparatie cu costurile tratamentelor traditionale.

3. INDEPARTAREA FIRELOR DE PAR CRESCUTE SUB PIELE.
Epilarea cu lumina intens pulsata este cea mai buna optiune de a elimina firele crescute sub piele si a preveni aparitia altora noi. Totodata, aceasta este si o varianta excelenta pentru persoanele care au pielea sensibila si experimenteaza iritarea dupa epilarea cu lama sau cu ceara.

4. NU ESTE NEVOIE SA LASAM PARUL SA CREASCA INTRE TRATAMENTE.
Spre deosebire de epilarea cu ceara, cand parul trebuia lasat sa ceasca, intre sesiunile de epilare IPL parul poate si este recomandat sa fie ras.

5. VACANTELE - ACUM, FARA GRIJI!
Indepartea pe termen lung a parului inseamna sa fim oricand gata de plecare in vacanta, fara a fi nevoiti sa planificam cu precizie, din timp, fiecare sesiune de epilare inainte de a pleca de acasa.

6. TRATAMENTUL ESTE SIGUR SI EFICIENT.
Indepartarea parului cu lumina intens pulsata este o procedura extrem de eficienta: lumina va tinti cromoforul, pigmentul din firul de par, iar caldura generata va distruge foliculul pilos si va inhiba cresterea viitoare a parului. Aceasta tehnologie a fost testata in ultimii 20 de ani, astfel incat pacientii pot avea siguranta ca vor obtine beneficiile dorite fara a risca reactii adverse.
PROGRAMEAZA-TE ACUM!
Esti interesat de una din procedurile realizate in clinica noastra, insa nu ai timp sa te documentezi pentru ce specializare sa te programezi?
Nu-i nimic: lasa-ne cateva informatii despre tine si unul din consultantii nostri te va ghida spre ce ai nevoie.