Injectii cu toxina botulinica

Injectii cu toxina botulinica

Toxina botulinica, cunoscuta popular sub denumirea de Botox, este folosita in medicina de mai multe decenii pentru afectiuni care se asociaza cu o activitate exagerata a musculaturii striate, spasme musculare, rigiditate musculara precum blefarospasm, distonia cervicala, torticolis si chiar durerile de cap “de tensiune”. In dermatologie se foloseste frecvent si cu rezultate excelente in tratamentul transpiratiei excesive la nivelul axilelor, palmelor si talpilor - hiperhidroza axilara, plantara sau palmara. In medicina estetica se foloseste pentru stergerea temporara a ridurilor din jurul ochilor, gurii, sau benzilor rigide de la nivelul gatului. 
 
In clinica Hebra Dermatologie toate tratamentele cu toxina botulinica sunt efectuate de medici specialisti si primari dermatologi, in conditii de siguranta si intotdeauna cu substante originale si dilutii eficiente. In acest fel, garantam un rezultat optim si absenta efectelor nedorite care pot fi neplacute atunci cand apar. 
 
Procedura este nedureroasa sau foarte putin dureroasa iar efectele secundare care pot aparea, precum roseata, vanatai minore, umflatura, slabiciune musculara, dureri de cap sunt rare si intotdeauna pasagere. 
Tratament riduri cu subtante relaxante
Tratament toxina botulinica riduri frunte
700 lei
Tratament toxina botulinica riduri din jurul ochilor, glabella (ridurile dintre sprancene) si frunte
1.400 lei
Tratament toxina botulinica glabela (intre sprancene)
700 lei
Tratament toxina botulinica riduri periocular
700 lei
Corectie riduri cu acid hialuronic santuri nazogeniene
1200 lei
Augmentare pometi obraji
1200 lei
Corectie riduri fine cu acid hialuronic
1200 lei
Tuturor procedurilor li se adauga si costul consultatiei realizata de un medic specialist!
Este tratamentul cu substante relaxante ale musculaturii mimicii sigur?
Tratamentul ridurilor cu acest tip de substante este folosit de 20 de ani pentru a trata diverse afectiuni iar in ultimii 15 ani a fost cel mai folosit procedeu din lume pentru a trata ridurile. Efectele nedorite, precum coborarea pleoapelor sau sprancenelor, sunt foarte rare si temporare. Reactiile alergice sunt extrem de rare. 
O sa imi pierd expresia fetei in urma tratamentelor cu substante relaxante ale musculaturii mimicii?
Din cauza faptului ca tratamentul blocheaza impulsurile nervoase spre diferiti muschi ai mimicii, expresia fetei poate fi foarte sensibil influentata. Scopul tratamentului este unul de infrumusetare, deci medicul trebuie sa cantareasca si sa cuatifice "frumosul” impreuna cu dumneavoastra si sa foloseasca metode eficiente pentru a obtine rezultate naturale. Pierderea mimicii este rezultatul tratamentelor excesive ceea ce reprezinta un “NU asa!” in Clinica Hebra Dermatologie. 
Cat costa tratamentul ridurilor cu substante relaxante ale musculaturii mimicii?
Costul ridicat al tratamentului este datorat substantei folosite care trebuie sa fie de cea mai buna calitate si in dilutie eficienta. In functie de cantitatea necesara, pretul poate varia. Orientativ, tratamentul ridurilor din jurul ochilor (“laba de gasca”) este de aproximativ 700 RON, pe cand tratamentul ridurilor din jurul ochilor, glabella (ridurile dintre sprancene) si frunte ajunge la aproximativ 1400 RON. 
Este efectul tratamentului cu substante relaxante ale musculaturii mimicii unul permanent?
Nu. In functie de particularitatile musculaturii si cantitatea injectata efectul dureaza intre 3 si 6 luni. Pielea va reveni la starea dinaintea tratamentului in cazul in care injectarea nu este repetata. Efectul apare in curs de cateva zile dupa tratament si este maxim la 2 saptamani. 
De la ce varsta este indicat acest tratament?
Tratamentul cu substante relaxante ale musculaturii mimicii poate fi utilizat pentru riduri foarte fine, incipiente, ca de exemplu cele din jurul ochilor (“laba gastei”) inca de la varsta de 30 de ani. Rezultatul este de atenuare a ridurilor existente si de prevenire a noi riduri prin diminuarea tonicitatii musculaturii ce duce la formarea de cute care se agraveaza progresiv. 
PROGRAMEAZA-TE ACUM!
Esti interesat de una din procedurile realizate in clinica noastra, insa nu ai timp sa te documentezi pentru ce specializare sa te programezi?
Nu-i nimic: lasa-ne cateva informatii despre tine si unul din consultantii nostri te va ghida spre ce ai nevoie.