Venerologie

Venerologie

Bolile cu transmitere sexuala necesita o abordare complexa, de multe ori find necesare analize pentru a stabili cu exactitate agentii patogeni implicati in afectiune, dar si un tratament precis si o urmarire pentru a evita recidivele si a asigura complianta la tratament. Consultatiile implica de cele mai multe ori participarea sau informarea partenerilor.
Cauterizare
Cauterizarea consta in arderea folosind un dispozitiv denumit electrocauter a leziunilor genitale precum condiloame, negi, papiloame, excrescente, chisturi de milium, cheratoze, frecvent folosita in paralel cu chiuretajul. Procedura se realizeaza sub anestezie locala injectabila cu xilina si dureaza de obicei cateva minute. In urma procedurii, in zonele tratate, va aparea o crusta care trebuie lasata sa se desprinda de la sine. Vindecarea completa poate durea pana la 2 saptamani. 
Vaporizare leziuni genitale cu LASER CO2
Leziunile virale precum negii, condiloamele, keratozele de la nivelul organelor genitale externe, gland, teaca penisului, preput, scrot, labii, regiunea vulvara, din jurul anusului pot fi inlaturate prin vaporizare cu laserul CO2. Fasciculul laser realizare o taiere foarte precisa a tesutului sau o vaporizare cu un control strict al profunzimii. Procedura este efectuata sub anestezie locala si este minim dureroasa, cu un control bun al sangerarii, vindecare rapida si cicatrici minime. Leziunile tratate vor dezvolta o crusta care poate persista pana la 5-7 zile si care trebuie lasata sa se desprinda de la sine.

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Crioterapie
Crioterapia consta in tratarea leziunilor genitale precum vegetatii, negi, cheratoze, condiloame cu azot lichid sau zapada carbonica. In clinica Hebra Dermatologie utilizam un dispozitiv special, sub presiune, care permite aplicarea azotului lichid cu precizie la nivelul leziunilor de tratat, evitand astfel arsurile si tratamentul unor zone mai mari decat este nevoie.
 
Crioterapia este insotita de o usoara senzatie de racire a zonei de tratat urmata de o senzarie de arsura. Disconfortul poate persista pana la 1 ora. In urma procedurii va aparea o vezicula (“basica”) cu lichid clar sau sangvinolent. Aceasta poate fi sparta, urmand un proces de vindecare care poate dura pana la 1 saptamana. Este important ca in primele 48 de ore aria tratata sa fie mentinuta uscata.
Vaporizare cu plasma fractionata PLASMAGE
Condiloamele reprezinta afectiunea cu transmitere sexuala cel mai frecvent tratata in cabinetul de dermatolologie si venerologie. Apar in regiunea organelor genitale externe, la nivelul penisului, scrotului, vulvei, labiilor dar si in jurul anusului sau in zona perigenitala.
 
Acestea pot fi inlaturate elegant si cu discomfort minim cu ajutorul dispozitivului pe baza de plasma fractionata PLASMAGE. Aparatul descarca un fascicul electic subtire, fara contact direct cu leziunile, de la o distanta de 1-2 mm. Se realizeaza o vaporizare rapida a leziunilor, fara a distruge tesuturile in profunzime sau pielea din jur. 
 
 Anestezia pe baza de crema asigura discomfortul minim in timpul procedurii. Vindecarea se realizeaza rapid si cu cicatrici minime sau absente.

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Consultatii
Consultatie dermatologica
250 lei
Consultatie dermatologica in vederea efectuarii de interventii
250 lei
Control dermatologic
150 lei
Interpretare analize
60 lei
Anestezie topica (crema)
20 lei
Tuturor procedurilor li se adauga si costul consultatiei realizata de un medic specialist!
PROGRAMEAZA-TE ACUM!
Esti interesat de una din procedurile realizate in clinica noastra, insa nu ai timp sa te documentezi pentru ce specializare sa te programezi?
Nu-i nimic: lasa-ne cateva informatii despre tine si unul din consultantii nostri te va ghida spre ce ai nevoie.