Plasma fractionata PLASMAGE

Plasma fractionata

Dispozitiv revolutionar dedicat chirurgiei dermatologice si estetice

Este un dispozitiv revolutionar pe baza de Plasma Fractionata, dedicat chirurgiei dermatologice si estetice dezvoltat de cunoscutul producator italian BRERA. Aparatul genereaza un fascicul electric, fara contact direct cu pielea, de la o distanta de 1-2 mm, cu rolul de a taia sau vaporiza leziuni ale pielii sau stimula productia de colagen. Dispozitivul functioneaza cu pauze de milisecunde, in mod pulsat, pentru a evita supraincalzirea, arsurile si cicatricile post interventie, frecvent intalnite in cazul utilizarii altor dispozitive pe baza de plasma.
 
Cu dispozitivul pe baza de Plasma Fractionata pot fi tratate leziuni benigne ale pielii precum papiloame, veruci, cheratoze, condiloame dar adevarele inovatii sunt reprezentate de:
  • tratamentul xantelasmei si punctelor de grasime din jurul ochilor 
  • blefaroplastia nechirurgicala (fara bisturiu) pentru a ameliora excesul de piele din jurul ochilor, pleoapele lasate si lipsite de fermitate
Cum functioneaza
  • anestezie locala - injectabila cu xilina pentru leziunile benigne, crema anestezica pentru tratamentul ridurilor si blefaroplastia nechirurgicala (pielea in exces din jurul ochilor)
  • durata procedurii - intre 5-15 minute in functie de zona de tratat
  • perioada de recuperare: nu este necesara in cazul leziunilor benigne, cateva zile in cazul blefaroplastiei nechirurgicale


Inlaturarea leziunilor benigne
Dispozitivul pe baza de plasma fractionata are drept avantaje o sangerare minima in timpul procedurii, cicatrice post interventie absente sau foarte discrete. Cu acest dispozitiv pot fi tratate: negi, veruci, papiloame, condiloame, alunite benigne, puncte de grasime din jurul ochilor.

Procedura este nedureroasa deoarece se foloseste anestezie locala, dureaza intre 5-15 minute in func-tie de leziunile tratate iar pacientii isi pot relua activitatile imediat dupa interventie. Dupa procedura va aparea o crusta care trebuie lasata sa se usuce si sa cada fara a fi inlaturata manual. Vindecarea este foarte rapida si cu cicatrici minime sau absente

Inlaturarea leziunilor benigne
Condiloame
Reprezinta afectiunea cu transmitere sexuala cel mai frecvent tratata in cabinetul de dermatolologie si venerologie. Apar in regiunea organelor genitale externe, la nivelul penisului, scrotu-lui, vulvei, labiilor dar si in jurul anusului sau in zona perigenitala.Acestea pot fi inlaturate elegant si cu discomfort minim cu ajutorul dispozitivului pe baza de plasma fractionata. Aparatul descarca un fascicul electic subtire, fara contact direct cu leziunile, de la o distanta de 1-2 mm. Se realizeaza o vaporizare rapida a leziunilor, fara a distruge tesuturile in profunzime sau pielea din jur.

Anestezia pe baza de crema asigura discomfortul minim in timpul procedurii. Vindecarea se realiz-eaza rapid si cu cicatrici minime sau absente.

Condiloame
Ridurile din jurul ochilor si gurii
Sunt rezultatul diminuarii cantitatii de colagen si a pierderii elasticitatii pielii, sub actiunea permanenta a muschilor circulari din aceste zone care accentueaza plicaturarea pielii.

Tratamentul cu plasma fractionata realizeaza o stimulare a colagenului in zonele tratate. Acest lucru se realizeaza prin formarea de mici puntii intre zone punctiforme unde este aplicat tratamentul care consta intr-un fascicul electric eliberat de aparat de la o distanta de 1-2 mm.

Procedura se realizeaza sub anestezie locala cu crema anestezica si necesita o perioada de recuperare de cateva zile, in care pot aparea umflatura usoara si mici cruste care trebuie lasate sa cada fara a in-tervenii. Specialistii nostrii dermatologi va vor sprijinii cu informatii si suport inainte, in timpul si dupa procedura pentru a asigura succesul si siguranta procedurii
Ridurile din jurul ochilor si gurii
Pielea laxa de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare
Reprezinta un dezavantaj estetic si functional. Este un semn al imbatranirii si pierderii elasticitatii pielii si tonusului muscular si poate chi-ar reduce dimensiunea campului vizual. Tratamentul clasic este cel chirurgical, dar acum avem si opti-unea blefaroplastiei nechirurgicale cu plasma fractionata.

Procedura consta in stimularea productiei de colagen nou ca urmare a unei injurii superficiale, micro-scopice printr-un fascicul electric eliberat de aparat la o distanta de 1-2 mm de suprafata pielii. Ca ur-mare, se realizeaza o contractie a pielii de la nivelul pleoapelor si o reducere a laxitatiii si excesului de piele.

Interventia este nedureroasa sau minim dureroasa, realizata sub anestezie locala folosind crema anestezica. Consta in stimulari punctiforme multiple in zonele de tratat cu aparitia unei retractii imedi-ate a tesuturilor. In timpul si pana la 1 saptamana dupa procedura pot aparea edeme, umflaturi ale ple-oapelor care se remit complet. Specialistii nostrii dermatologi va vor sprijinii cu informatii si suport inainte, in timpul si dupa procedura pentru a asigura succesul si siguranta procedurii.
Pielea laxa de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare
Blefaroplastie
Pleoape superioare
800 lei
Pleoape inferioare
800 lei
Pleoape superioare si inferioare
1.400 lei
Tuturor procedurilor li se adauga si costul consultatiei realizata de un medic specialist!
Sunt dureroase procedurile cu Plasmage?
Toate procedurile sunt efectuate sub anestezie locala, deci fara durere. 
Cat dureaza procedura?
Incepand de la cateva minute pentru inlaturarea leziunilor benigne, 10-15 minute pentru inlaturarea xantelasmei (puncte de grasime din jurul ochilor) si 20-30 minute pentru blefaroplastia nechirurgicala.
Dar dupa procedura, la ce sa ma astept?
In cazul leziunilor benigne, in cateva zile va aparea o crusta care nu trebuie inlaturata ci lasata sa cada de la sine. Vindecarea completa se realizeaza in aproximativ 1-2 saptamani. In cazul xantelasmei si blefaroplastiei nechirurgicale, pot aparea umflatura si usoara invinetire in primele zile dupa procedura. Deasemenea, in urma blefaroplastiei, vor fi prezente multiple puncte negre in locurile unde s-a aplicat plasma in jurul ochilor care pot fi mascate cu make-up. Crustele trebuie lasate sa cada de la sine si nu inlaturate manual. 
De cate sedinte este nevoie?
De cele mai multe ori, o singura sedinta este suficienta. In cazul procedurilor delicate precum inlaturarea xantelasmei sau blefaroplastiei chirurgicale, este posibil sa fie nevoie de a doua sedinta daca rezultatele pot fi imbunatatite dupa prima sedinta. 
PROGRAMEAZA-TE ACUM!
Esti interesat de una din procedurile realizate in clinica noastra, insa nu ai timp sa te documentezi pentru ce specializare sa te programezi?
Nu-i nimic: lasa-ne cateva informatii despre tine si unul din consultantii nostri te va ghida spre ce ai nevoie.