Tratament cicatrici

Tratament cicatrici

Cicatricile reprezinta o problema estetica si uneori functionala care poate surveni in urma diverselor procese precum acneea, arsurile, peercingul, operatii, etc.. Cicatricile pot fi plane sau atrofice, palbabile sau hipertrofice, fibroase si tari sau cheloide, rosii sau de culoarea pielii. Necesita de cele mai multe ori tratamente combinate care presupun injectii cu steroizi, tratamente laser CO2, tratamente laser vascular, microneedling. Medicii specialisti dermatologi de la Hebra Dermatologie dispun de cunostinele, experienta si aparatura necesare pentru un tratament sigur si eficient.
Laser eCO2 Lutronic
Tratamentul cicatricilor este in general dificil. Nu exista o singura procedura care sa fie eficienta pentru toate tipurile de cicatrici. Pe de alta parte, o singura cicatrice, fie ca este post operatorie, post arsura, aparuta in urma piercingului, altor traume, post excizie, post acnee poate fi tratata folosind mai multe tehnici.
Laserul CO2 este folosit de multe ori in combinatie cu laserul vascular PDL Vbeam. In timp ce laserul VBeam va actiona asupra componentei vasculare a cicatricii, laserul CO2 poate realiza o ablatie in suprafata dar si o stimulare profunda a productiei de colagen cu imbunatatirea calitarii tesutului conjunctiv. Rezultatul final este o cicatrice mai plana, mai elastica, mai putin vizibila. Tehnologia fractionata este in mod special utila atunci cand tratam regiuni mari precum cicatricile post acnee de la nivelul fetei si trunchiului. 
Laser vascular PDL Perfecta Syneron Candela
Cicatricile hipertrofice palpabile, inflamate, dureroase si asociate cu mancarime sunt eficient tratate cu laserul vascular Vbeam. Tinta laserului sunt capilarele de sange din si de la baza cicatricilor, fascicului de energie ducand la o remodelare vasculara a cicatricii care va deveni mai plana, de culoare normala a pielii si mai moale. Este nevoie in medie de 3 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. De multe ori, laserul Vbeam este folosit in paralel cu laserul fractionat CO2 care duce la o remodelare a retelei de colagen pentru a obtine rezultate optime. Procedura este insotita de jena dureroara minima iar pacientii isi reiau activitatile normale imediat dupa procedura.
Microneedling
Peelinguri chimice
Injectii cu triamcinolon
Consultatii
Consultatie dermatologica
250 lei
Consultatie dermatologica in vederea efectuarii de interventii
250 lei
Control dermatologic
150 lei
Interpretare analize
60 lei
Anestezie topica (crema)
20 lei
Tuturor procedurilor li se adauga si costul consultatiei realizata de un medic specialist!
PROGRAMEAZA-TE ACUM!
Esti interesat de una din procedurile realizate in clinica noastra, insa nu ai timp sa te documentezi pentru ce specializare sa te programezi?
Nu-i nimic: lasa-ne cateva informatii despre tine si unul din consultantii nostri te va ghida spre ce ai nevoie.