Blefaroplastie nechirurgicala

Blefaroplastie nechirurgicala

Pielea laxa, excesiva de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare reprezinta un dezavantaj estetic si functional. Este un semn al imbatranirii si pierderii elasticitatii pielii si tonusului muscular si poate chiar reduce dimensiunea campului vizual. Tratamentul clasic este cel chirurgical, dar acum avem si optiunea blefaroplastiei nechirurgicale cu plasma fractionata PLASMAGE. 
 
Procedura consta in stimularea productiei de colagen nou ca urmare a unei injurii superficiale, microscopice printr-un fascicul electric eliberat de aparat la o distanta de 1-2 mm de suprafata pielii. Ca urmare, se realizeaza o contractie a pielii de la nivelul pleoapelor si o reducere a laxitatiii si excesului de piele.
 
Interventia este nedureroasa sau minim dureroasa, realizata sub anestezie locala folosind crema anestezica. Consta in stimulari punctiforme multiple in zonele de tratat cu aparitia unei retractii imediate a tesuturilor. In timpul si pana la 1 saptamana dupa procedura pot aparea edeme, umflaturi ale pleoapelor care se remit complet. Specialistii nostrii dermatologi va vor sprijinii cu informatii si suport inainte, in timpul si dupa procedura pentru a asigura succesul si siguranta procedurii. 
Consultatii
Consultatie dermatologica
250 lei
Consultatie dermatologica in vederea efectuarii de interventii
250 lei
Control dermatologic
150 lei
Interpretare analize
60 lei
Anestezie topica (crema)
20 lei
Tuturor procedurilor li se adauga si costul consultatiei realizata de un medic specialist!
PROGRAMEAZA-TE ACUM!
Esti interesat de una din procedurile realizate in clinica noastra, insa nu ai timp sa te documentezi pentru ce specializare sa te programezi?
Nu-i nimic: lasa-ne cateva informatii despre tine si unul din consultantii nostri te va ghida spre ce ai nevoie.