021 794 95 49
Luni-Vineri / 8:00 - 20:00
0758 517 321 / 0733 481 472
PROGRAMEAZA-TE ACUM

Tratament riduri

 

Ridurile sau ritidele sunt cute ale pielii care rezulta constant ca urmare a catorva procese bine stiute si cercetate. In primul rand, plisarea constanta a pielii ca urmare a actiunii musculaturii fetei care la anumite persoane poate fi exagerata, va duce la formarea de riduri sau ritide, in special in jurul ochilor, a fruntii sau intre sprancene. Aceste riduri sau cute ale pielii pot aparea inca de la varsta de 30-40 ani si sunt accentuate constant de mimicitate.

Tipuri de tratamente:

1. SUBSTANTE RELAXANTE - pentru ridurile din zona fruntii, din jurul ochilor si ale altor zone ale fetei. Acestea au rolul de a preveni ridurile premature si a le atenua pe cele existente. Indicatia de tratament este reprezentata de ridurile dinamice care apar evidente cand ne incruntam, radem si exprimam anumite stari emotionale.

 

2. GELURI INJECTABILE/ACID HIALURONIC (colagen) - au rolul de a atenua si contura cutele, ridurile, liniile nedorite de la nivelul fetei. Cel mai folosit in acest sens este acidul hialuronic. Solutia este injectata pentru a oferi volum si a crea un aspect intinerit. Sunt ideale pentru pacientii care doresc sa atenueze ridurile profunde din jurul nasului si al gurii, sa produca un efect de lifting, ridicare a pometilor, conturarea si marirea buzelor, ridicarea colturilor buzelor. In clinica folosim acidul hialuronic, care este o substanta ce exista in mod natural in corp. Rezultatele unui tratament riduri pe baza de acid hialuronic sunt vizibile imediat si dureaza 6-12 luni.

 

3. PEELINGURI CHIMICE - presupun aplicarea cu grija a unor substante exfoliante pentru a imbunatatii textura pielii, ridurile foarte fine. Ca urmare, este stimulata si productia de colagen care ofera o elasticitate mai buna a pielii. Efectele dorite sunt obtinute cu diferite tipuri de peelinguri de diverse concentratii si penetrabilitate variabila. La Clinica Hebra Dermatologie folosim peelinguri superficiale si medii de calitate dovedita si profil excelent de siguranta.

citeste toate detalii despre procedura

 

POZA DEMONSTRATIVA INAINTE DE INTERVENTIE
 
SIMULARE DUPA INTERVENTIE
 

 

 

INAINTE DE INTERVENTIE
 
DUPA DE INTERVENTIE
 


PREZENTARE PROCEDURA

 

Solutia cea mai potrivita pentru astfel de riduri este un tratament riduri pe baza de substante relaxante ale musculaturii. In cealalta extrema se afla o alta cauza a aparitiei ridurilor: pierderea tonicitatii musculaturii care duce la un aspect flasc. In acest caz tratamentele cu substante relaxante a musculaturii mimicii nu confera nici un beneficiu si pentru corectie este nevoie de mai mult volum oferit de acidul hialuronic. Alta cauza a aparitiei ridurilor este reprezentata de pierderea elasticitatii pielii ca urmare a imbatranirii naturale la care se adauga degenerarea colagenului datorita expunerii la soare ce poate duce si la piele uscata, cu pigmentare neregulata.

Indiferent de cauza aparitiei ridurilor, in clinica Hebra Dermatologie se practica cele mai eficiente solutii pentru indepartarea si estomparea ridurilor.

Suntem constienti ca tratamentul ridurilor poate fi unul costisitor. Veti avea posibilitatea sa discutati si sa planificati cu medicul dumneavostra tratamentul in vederea obtinerii efectului dorit.

4. MICRONEEDLING - Dermapen

Este un dispozitiv medical de ultima generatie, care aduce rezultate de exceptie in tratarea de cicatrice post acneice, post-operatorii, atrofice, vergeturi, riduri, linii fine, pori dilatati si nu numai. Datorita faptului ca este eficienta, accesibila, nedureroasa si presupune un timp scurt de recuperare, aceasta procedura tinde sa devina la momentul actual una din optiunile preferate pentru reintinerirea zonelor sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

citeste detalii despre procedura

 

5. MEZOTERAPIA

Mezoterapia este o procedura minim invaziva care consta in injectarea de substante care au rolul de a reduce pigmentarea faciala, imbunatatii calitatea si cantitatea colagenului cu efect benefic asupra ridurilor fine, reducerea cantitatii de sebum, hidratare profunda sau stimularea cresterii parului atunci cand tratamentul vizeaza scalpul.

citeste detalii despre procedura

 

PRETURI

Tratament cu toxina botulinica riduri - 3 zone (frunte, glabela sau intre sprancene si periocular sau laba gastei)
1400 lei
Tratament toxina botulinica riduri frunte
700 lei
Tratament toxina botulinica glabela (intre sprancene)
700 lei
Tratament toxina botulinica riduri periocular
700 lei
Injectare toxina botulinica pentru transpiratie excesiva ambele axile
2000 lei
Injectare toxina botulinica palme bilateral
2500 lei
Corectie riduri cu acid hialuronic santuri nazogeniene
1200 lei *
Conturare buze cu acid hialuronic 1x 0.55 ml Juvederm Ultra Smile
1000 lei
Conturare si augmentare buze cu acid hialuronic 2x0.55ml Juvederm Ultra Smile
1450 lei
Conturare, augmentare si marire buze cu acid hialuronic 1 ml Juvederm Ultra 3
1200 lei *
Augmentare pometi obraji
1200 lei *
Corectie riduri fine cu acid hialuronic
1200 lei *
Conturare buze cu acid hialuronic
1200 lei *
Conturare si augmentare buze cu acid hyaluronic 2x0.55ml Juvederm Ultra Smile
1300 lei
Augmentare/marire buze cu acid hialuronic
1200 lei *
Mezoterapie Filorga NCTF 135 HA (aminoacizi si acid hialuronic)
600 lei
Mezoterapie MHA 10
600 lei
Mezoterapie MHA 18
650 lei
Mezoterapie Jalupro (1 sedinta)
300 lei
Mezoterapie Jalupro HMV (1 sedinta)
450 lei
Mezoterapie Dermapen simplu (Cicatrici post acnee)
350 lei
Mezoterapie Dermapen + substante [mesoestetic] (Pigmentare, rejuvenare, cadere par)
400 lei
Mezoterapie Dermapen + Filorga NCTF 135
600 lei
Mezoterapie Dermapen + Filorga NCTF 135 HA
670 lei
Mezoterapie Dermapen +Filorga MHA 10
720 lei
Mezoterapie Dermapen Sunekos 200
650 lei
* Preturi valabile pentru 1 ml acid hialuronic (Juvederm Ultra)
** Pret valabil numai pentru completarea tratamentului initial (augmentare buze, pometi, santuri nazogeniene, corectie riduri) sau retusul imediat dupa procedura care necesita mai multa substanta.

 

INTREBARI FRECVENTE:

 

1. Este tratamentul cu substante relaxante ale musculaturii mimicii sigur?

Tratamentul ridurilor cu acest tip de substante este folosit de 20 de ani pentru a trata diverse afectiuni iar in ultimii 15 ani a fost cel mai folosit procedeu din lume pentru a trata ridurile. Efectele nedorite, precum coborarea pleoapelor sau sprancenelor, sunt foarte rare si temporare. Reactiile alergice sunt extrem de rare.

2. O sa imi pierd expresia fetei in urma tratamentelor cu substante relaxante ale musculaturii mimicii?

Din cauza faptului ca tratamentul blocheaza impulsurile nervoase spre diferiti muschi ai mimicii, expresia fetei poate fi foarte sensibil influentata. Scopul tratamentului este unul de infrumusetare, deci medicul trebuie sa cantareasca si sa cuatifice "frumosul” impreuna cu dumneavoastra si sa foloseasca cantitati minime necesare pentru a obtine efectul dorit. Pierderea mimicii este rezultatul tratamentelor excesive ceea ce reprezinta un “NU asa” in Clinica Hebra Dermatologie.

3. Cat costa tratamentul ridurilor cu substante relaxante ale musculaturii mimicii?

Costul ridicat al tratamentului este datorat substantei folosite care trebuie sa fie de cea mai buna calitate, utilizata imediat la deschidere. In functie de cantitatea necesara, pretul poate varia. Orientativ, tratamentul ridurilor din jurul ochilor (“laba de gasca”) este de aproximativ 500 RON, pe cand tratamentul ridurilor din jurul ochilor, glabella (ridurile dintre sprancene) si frunte ajunge la aproximativ 1000 RON.

4. Este efectul tratamentului cu substante relaxante ale musculaturii mimicii unul permanent?

Nu. In functie de particularitatile musculaturii si cantitatea injectata efectul dureaza intre 3 si 6 luni. Pielea va reveni la starea dinaintea tratamentului in cazul in care injectarea nu este repetata. Efectul apare in curs de cateva zile dupa tratament si este maxim la 2 saptamani.

5. De la ce varsta este indicat acest tratament?

Tratamentul cu substante relaxante ale musculaturii mimicii poate fi utilizat pentru riduri foarte fine, incipiente, ca de exemplu cele din jurul ochilor (“laba gastei”) inca de la varsta de 30 de ani. Rezultatul este de atenuare a ridurilor existente si de prevenire a noi riduri prin diminuarea tonicitatii musculaturii ce duce la formarea de cute care se agraveaza progresiv.

6. O sa vad rezultate imediate dupa un peeling chimic?

Rezultatele peelingurilor chimice sunt imediate si consolidate in timp (dupa tratamente repetate si regulate). Imediat dupa tratament veti observa o imbunatatire a texturii pielii care se va simtii mai catifelata si curata. Un strat de celule moarte bine lipite de suprafata pielii este inlaturat. Ca urmare, procesul natural de innoire a pielii este stimulat si substantele depigmentante sau cu rol de intinerire sunt intoduse mai eficient in stratul mijlociu, activ al pielii. Pe termen lung, drept consecinta, pielea va fi mai hidratata prin stimularea de factori naturali ai hidratarii, de culoare si textura uniforma, cu un tonus mai bun datorita productiei de neocolagen.

7. Sunt peelingurile chimice prea artificiale?

Nu. Atat prin compozitie cat si prin efect sunt foarte atractive. Au fost folosite din antichitate pentru intinerire. De cele mai multe ori sunt extracte de acizi din fructe. Efectul este acela de a inlatura un strat de celule moarte, bine ancorat de suprafata ca urmare a folosirii nepotrivite de crème hidratante si cosmetice, si de a stimula efecte fiziologice precum productia de colagen, factori naturali ai hidratarii.

8. Sunt tratamentele de marire, conturare a buzelor si stergere a ridurilor cu acid hialuronic sigure?

Acidul hialuronic pentru tratamentul ridurilor si augmentare a buzelor este cea mai bine studiata si documentata substanta de umplere, cu un profil de siguranta excelent. In ultimii 12 ani, a fost folosit cu success de mai bine de 10 milioane de pacienti. Reactiile alergice sunt foarte rare din cauza ca substanta injectata seamana, din punct de vedere chimic, foarte mult cu acidul hialuronic din corpul nostru.

FORMULAR CONTACT
M: 021 794 95 49/ T: 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare