021 794 95 49
Luni-Vineri / 8:00 - 20:00
0758 517 321 / 0733 481 472
PROGRAMEAZA-TE ACUM

Plasma fractionata PLASMAGE

Dispozitiv revolutionar dedicat chirurgiei dermatologice si estetice

PLASMAGE este un dispozitiv revolutionar dedicat chirurgiei dermatologice si estetice dezvoltat de cunoscutul producator italian BRERA. Aparatul genereaza un fascicul electric, fara contact direct cu pielea, de la o distanta de 1-2 mm, cu rolul de a taia sau vaporiza leziuni ale pielii sau stimula produc-tia de colagen. Dispozitivul functioneaza cu pauze de milisecunde, in mod pulsat, pentru a evita su-praincalzirea, arsurile si cicatricile post interventie, frecvent intalnite in cazul utilizarii altor dispozitive pe baza de plasma.

Cu PLASMAGE pot fi tratate leziuni benigne ale pielii precum papiloame, veruci, cheratoze, condiloame dar adevarele inovatii sunt reprezentate de :

  • tratamentul xantelasmei si punctelor de grasime din jurul ochilor
  • blefaroplastia nechirurgicala (fara bisturiu) pentru a ameliora excesul de piele din jurul ochilor, pleo-apele lasate si lipsite de fermitate

Cum functioneaza:

  • anestezie locala - injectabila cu xilina pentru leziunile benigne, crema anestezica pentru tratamentul ridurilor si blefaroplastia nechirurgicala (pielea in exces din jurul ochilor)
  • durata procedurii - intre 5-15 minute in functie de zona de tratat
  • perioada de recuperare: nu este necesara in cazul leziunilor benigne, cateva zile in cazul blefaro-plastiei nechirurgicale

 

 

 INVESTIGATIE  PRET
 Consultatie dermatologica  150 ron
 Plasmage – blefaroplastie – pleoape superioare   800 ron
 Plasmage – blefaroplastie – pleoape inferioare  800 ron
Plasmage – blefaroplastie – pleoape superioare si inferioare  1400 ronInlaturarea leziunilor benigne cu dispozitivul pe baza de plasma fractionata PLASMAGE are drept avantaje o sangerare minima in timpul procedurii, cicatrice post interventie absente sau foarte discrete. Cu PLASMAGE pot fi tratate: negi, veruci, papiloame, condiloame, alunite benigne, puncte de grasime din jurul ochilor.

Procedura este nedureroasa deoarece se foloseste anestezie locala, dureaza intre 5-15 minute in func-tie de leziunile tratate iar pacientii isi pot relua activitatile imediat dupa interventie. Dupa procedura va aparea o crusta care trebuie lasata sa se usuce si sa cada fara a fi inlaturata manual. Vindecarea este foarte rapida si cu cicatrici minime sau absente

 


 

Condiloamele reprezinta afectiunea cu transmitere sexuala cel mai frecvent tratata in cabinetul de dermatolologie si venerologie. Apar in regiunea organelor genitale externe, la nivelul penisului, scrotu-lui, vulvei, labiilor dar si in jurul anusului sau in zona perigenitala.Acestea pot fi inlaturate elegant si cu discomfort minim cu ajutorul dispozitivului pe baza de plasma fractionata PLASMAGE. Aparatul descarca un fascicul electic subtire, fara contact direct cu leziunile, de la o distanta de 1-2 mm. Se realizeaza o vaporizare rapida a leziunilor, fara a distruge tesuturile in profunzime sau pielea din jur.

Anestezia pe baza de crema asigura discomfortul minim in timpul procedurii. Vindecarea se realiz-eaza rapid si cu cicatrici minime sau absente.

 

 


Ridurile din jurul ochilor si gurii sunt rezultatul diminuarii cantitatii de colagen si a pierderii elasticitatii pielii, sub actiunea permanenta a muschilor circulari din aceste zone care accentueaza plicaturarea pielii.

Tratamentul cu plasma fractionata de la PLASMAGE realizeaza o stimulare a colagenului in zonele tratate. Acest lucru se realizeaza prin formarea de mici puntii intre zone punctiforme unde este aplicat tratamentul care consta intr-un fascicul electric eliberat de aparat de la o distanta de 1-2 mm.

Procedura se realizeaza sub anestezie locala cu crema anestezica si necesita o perioada de recuperare de cateva zile, in care pot aparea umflatura usoara si mici cruste care trebuie lasate sa cada fara a in-tervenii. Specialistii nostrii dermatologi va vor sprijinii cu informatii si suport inainte, in timpul si dupa procedura pentru a asigura succesul si siguranta procedurii
 


Pielea laxa, excesiva de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare reprezinta un dezavantaj estetic si functional. Este un semn al imbatranirii si pierderii elasticitatii pielii si tonusului muscular si poate chi-ar reduce dimensiunea campului vizual. Tratamentul clasic este cel chirurgical, dar acum avem si opti-unea blefaroplastiei nechirurgicale cu plasma fractionata PLASMAGE.

Procedura consta in stimularea productiei de colagen nou ca urmare a unei injurii superficiale, micro-scopice printr-un fascicul electric eliberat de aparat la o distanta de 1-2 mm de suprafata pielii. Ca ur-mare, se realizeaza o contractie a pielii de la nivelul pleoapelor si o reducere a laxitatiii si excesului de piele.

Interventia este nedureroasa sau minim dureroasa, realizata sub anestezie locala folosind crema anestezica. Consta in stimulari punctiforme multiple in zonele de tratat cu aparitia unei retractii imedi-ate a tesuturilor. In timpul si pana la 1 saptamana dupa procedura pot aparea edeme, umflaturi ale ple-oapelor care se remit complet. Specialistii nostrii dermatologi va vor sprijinii cu informatii si suport inainte, in timpul si dupa procedura pentru a asigura succesul si siguranta procedurii.
 


Intrebari frecvente

Intrebare: Sunt dureroase procedurile cu Plasmage?
Raspuns: Toate procedurile sunt efectuate sub anestezie locala, deci fara durere.

Intrebare: Cat dureaza procedura?
Raspuns: Incepand de la cateva minute pentru inlaturarea leziunilor benigne, 10-15 minute pentru inlaturarea xantelasmei (puncte de grasime din jurul ochilor) si 20-30 minute pentru blefaroplastia nechirurgicala.

Intrebare: Dar dupa procedura, la ce sa ma astept?
Raspuns: In cazul leziunilor benigne, in cateva zile va aparea o crusta care nu trebuie inlaturata ci lasata sa cada de la sine. Vindecarea completa se realizeaza in aproximativ 1-2 saptamani. In cazul xantelasmei si blefaroplastiei nechirurgicale, pot aparea umflatura si usoara invinetire in primele zile dupa procedura. Deasemenea, in urma blefaroplastiei, vor fi prezente multiple puncte negre in locurile unde s-a aplicat plasma in jurul ochilor care pot fi mascate cu make-up. Crustele trebuie lasate sa cada de la sine si nu inlaturate manual.

Intrebare: De cate sedinte este nevoie?
Raspuns: De cele mai multe ori, o singura sedinta este suficienta. In cazul procedurilor delicate precum inlaturarea xantelasmei sau blefaroplastiei chirurgicale, este posibil sa fie nevoie de a doua sedinta daca rezultatele pot fi imbunatatite dupa prima sedinta.

 

FORMULAR CONTACT
T: 021 794 95 49 / 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare