021 794 95 49
Luni-Vineri / 8:00 - 20:00
0758 517 321 / 0733 481 472
PROGRAMEAZA-TE ACUM

Excizii chirurgicale, leziuni benigne si maligne alunite

Tumori maligne si benigne, electrocauterizari

Alunitele atipice, dureroase, care sangereaza sau pur si simplu inestetice precum si alte leziuni precum chisturi, lipoame (mase profunde de grasime), negi, veruci, keratoze, cancer de piele (carcinom bazocelular, carcinom spinocelular, melanom) pot fi operate in conditii de maxima siguranta si sterilitate la Hebra Dermatologie.

Medicii nostri sunt experimentati in chirurgia dermatologica avand peste 10 ani experienta in domeniu Dr. Camelia Vasu iar Dr. Laurentiu Vladau avand in portofoliu peste 3000 de operatii (in general cancere de piele) doar in ultimii 8 ani efectuate in Departamente de Dermatologie din Marea Britanie.

Inainte de orice procedura medicul o sa va explice in detaliu etapele procedurii precum si posibilele complicatii. Sunteti incurajati sa discutati orice nelamurire si o sa vi se raspunda la intrebarile legate de actul chirurgical. Interventiile sunt realizate sub anestezie locala putin dureroasa. Materialele si aparatura folosite sunt de cea mai buna calitate si va vor fi prezentate inainte de procedura la cerere.

De cele mai multe ori leziunile excizate sunt trimise la analiza histopatologica (microscopica).

Urmeaza un control al ariei tratate (plaga postoperatorie) si ulterior scoaterea firelor la 7, 10 sau 14 zile. In toate aceasta perioada puteti contacta Clinica pentru orice ingrijorare.

 TRATAMENT  PRET
Excizie chirurgicala leziuni mai mici de 1cm 280 ron (se adauga pretul consultatiei sau controlului dupa caz)
Excizie leziuni mai mari de 1 cm 450 ron (se adauga pretul consultatiei sau controlului dupa caz)
Excizie complexa care necesita grefe cutanate, lambouri sau in zone dificile 650 ron (se adauga pretul consultatiei)
Anestezie topica (crema) 20 ron ( este nevoie sa va prezentati cu cel putin 45 de minute inainte de procedura)
Recoltare biopsie 150 ron
Examen histopatologie leziune mica 200 ron
Examen histopatologie leziune mare 350 ron


INTREBARI FRECVENTE:

1. Cat timp dureaza o procedura?
Operatia in sine dureaza intre 5 si 30 minute. Etapele precedente (explicarea diagnosticului, a etapelor interventiei, posibile complicatii, rezultate, alte informatii) pot dura intre 10-20 minute.

2. O sa am o cicatrice dupa operatie?
Da. De obicei cicatricile sunt in limite estetice dar existente. In rare cazuri procedurile pot duce la cicatrici hipertrofice sau cheloide care pot fi tratate ulterior.

3. Care sunt tarifele pentru pansamente, scoaterea firelor?
Pentru ca aceste etape sunt importante pentru a ne asigura ca rezultatul post operator este unul bun, si pentru ca dorim sa nu existe constrangeri financiare, pansamentele si scoaterea firelor nu sunt taxate.    

4. Trebuie sa platesc pentru analiza histopatologica?
Da. Toate piesele de piele (leziunile inlaturate) sunt trimise la analiza. Aceasta analiza este realizata in laboratoare specializate, partenere Hebra Dermatologie, care practica tarife proprii. Noi vom trimite piesele dupa operatie si in interval de 7-21 zile veti primi rezultatul histopatologic. Veti discuta acest rezultat cu medicul dumneavoastra.

5. De ce platesc pentru consultatie daca deja stiu ce vreau sa operez?
Consultatia este o etapa importanta chiar daca dumneavoastra stiti ce doriti sa inlaturati. Medicul trebuie sa stabileasca un diagnostic al leziunii pe baza istoricului si aspectelor clinice, sa va explice potentialul malign sau benign al leziunii, sa discute cu dumneavoastra optiunile de tratament care pot fi multiple si impreuna sa luati o decizie asupra tratamentului. Cateodata operatia nu este necesara iar in aceste cazuri vi se va da optiunea de a nu trata. Ulterior, daca se decide pentru o procedura chirurgicala, urmeaza etapa de asigurare ca procedura este realizata in conditii de siguranta pentru dumneavoastra precum si explicatii asupra etapelor chirurgicale. Interventia poate fi realizata in aceeasi zi sau programata.

FORMULAR CONTACT
T: 021 794 95 49 / 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare