021.794.95.49
Luni-Vineri / 8:00 - 20:00
TRATAMENT ROZACEE
CU LUMINA INTENS PULSANTA (IPL)
Rozaceea, una dintre cele mai comune afectiuni dermatologice, este o problema cu impact estetic marcant asupra pacientilor, semnele ei care pot fi observate in zona faciala provocand un disconfort vizibil. Aparuta, de obicei, dupa varsta de 30 de ani, afectiunea consta in dezvoltarea unor papule si pustule la nivelul obrajilor, barbiei si frunti, pe un fond de roseata cronica evidenta.
Tratamentul rozaceei consta in respectarea unor masuri generale precum evitarea alcoolului, condimentelor, fumatului, expunerii la soare, cremelor grase.

Daca etapa care consta in papule si pustule poate fi controlata cu ajutorul tratamentelor topice, roseata nu raspunde la astfel de terapii. Ba mai mult, roseata prezinta tendinta de a se agrava pe parcursul mai multor ani in lipsa unui tratament adecvat.
Tratamele pe baza de lumina inteligenta redau speranta pacientilor care sufera de cuperoza, roseaza si venisoare subtiri caracteristice rozaceei.

Fascululul IPL emis de aparatura performanta realizeaza un proces de fototermoliza selectiva. Acesta vizeaza pigmentul rosu din sange si in final duce la distrugerea peretelui vaselor de sange si reducerea rosetei, fara a arde suprafata pielii.
CLINICA HEBRA DERMATOLOGIE
A adus in Romania o tehnologie de ultima generatie folosita in Europa de Vest cu rezultate de exceptie in vindecarea rozaceei: TRATAMENTUL BAZAT PE LUMINA INTELIGENTA IPL – EFB Beaute.

Avand o experienta vasta in domeniul luminii intens pulsate si 28 ani de cercetari in spate, compania franceza EFB Beaute a reusit sa foloseasca beneficiile terapiei IPL pentru a obtine rezultate impresionante in tratamentele vasculare.
PRETURI INTRE:
270 RON/sedinta - zona tratata: obraji | 550 RON/sedinta - zone tratate: obraji, frunte, barbie
PROGRAMEAZA-TE ACUM
INTREBARI FRECVENTE:
1. De cate sedinte de tratament IPL am nevoie pentru cuperoza?
Rezultatele pot fi vizibile dupa prima sedinta insa in medie este nevoie de minim 3 sedinte pentru o imbunatatire marcata. Pot aparea recaderi dupa o perioada de 1-2 ani si de aceea este nevoie de sedinte de intretinere

2. Este tratamentul cu lumina IPL dureros?
Tratamentul este asociat cu usoara senzatie de disconfort si caldura locala dar nu este dureros.

3. Exista reactii si efecte adverse la tratamentul cu lumina IPL?
In general, tratamentul este sigur si bine tolerat. Medicii dermatologi din clinica va vor evalua amanuntit si vor stabili regimul cel mai sigur pentru dumneavoastra. Veti fi informat de precautii si veti primi sfaturi dupa efectuarea tratamentului precum evitarea expunerii la soare si aplicarea de creme fotoprotectoare , evitarea produselor exfoliante, evitarea retinoizilor topici. Dintre efectele adverse mentionam: roseata, usoara senzatie de arsura, rareori pigmentare dupa tratament.
Ingrijirea pielii cu rozacee in sezonul rece
T: 021 794 95 49 / 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata: 09:00 - 13:00