021 794 95 49
Luni-Vineri / 8:00 - 20:00
0758 517 321 / 0733 481 472
EXPERTII TAI, MEDICI SPECIALISTI IN DERMATOLOGIE
PROGRAMEAZA-TE ACUM
George Laurentiu Vladau

Eu sunt Dr. George Laurentiu Vladau. Sunt specialist in Dermatologie si Venerologie. Am absolvit Facultatea de Medicina din Bucuresti in anul 2006 dupa care am început specializarea în Dermatologie si Venerologie la Spitalul Colentina din Bucuresti.

În aceasta perioada am participat la cursuri si stagii de pregatire in Austria, Belgia, Italia, Grecia si Marea Britanie.

În ultimii 4 ani am practicat în Marea Britanie, unde am dobândit o experiensa considerabila în specialitatea mea, în departamente de Dermatologie. Din anul 2014 coordonez Clinica de Dermatologie „Hebra Dermatologie”.

 

Viziunea mea este ca medicina moderna este bazata pe o colaborare strânsa între medicii (de aceeasi specialitate, dar si de specialitati diferite), precum si pe comunicare strânsa, clara si sincera cu pacientii.

Am un interes special în diagnosticarea si tratamentul cancerului de piele si sunt instruit în tehnicile de diagnostic non-invazive ale acestuia în Austria si Italia, în lasere medicale în Romania si Grecia, în dermatologie cosmetica în România si Marea Britanie.

În ultimii patru ani am fost membru de decizie al Echipei Multidisciplinare de Tratament al Cancerului de Piele al Organizatiilor Oncologice din East Midlands, East Anglia, West Midlands din Marea Britanie, oferind consultansa din perspectiva dermatologica.

Am coordonat Clinici de Testare Alergologica a Dermatitei de Contact si am ingrijit pacienti cu boli dematologice variate precum psoriazis, dermatita atopica, acnee, alte boli inflamatorii ale pielii de severitate medie si grava.

Ma bucur de o viata de familie minunata, cu sotia mea Gabriela, care este farmacist, si copiii nostri Rebeca si stefan, care ma fac sa ma simt implinit în fiecare zi.

DOMENII DE EXPERTIZA:

Cancer de piele - dermatoscopie, chirurgie, tratamente de actualitate, crioterapie, terapie fotodinamica, educatie;

Boli inflamatorii ale pielii - diagnostic, tratament local si sistemic, fototerapie, iontoforeza pentru hiperhidroza, testare alergologica pentru dermatita de contact, educatie

Dermatologie cosmetica - peeling chimic, corectarea ridurilor, augmentare, tratamentul hiperhidroza cu neurotoxina, tratamente cu laser

EDUCATIE:

Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”
Rezident în Dermatologie si Venerologie, Spitalul „Colentina”, Bucuresti, România
Specializare în Dermatologie, „United Lincolnshire Hospitals”, Lincoln, Marea Britanie
Pregatire speciala în dermatoscopie, Spitalul AKH din Viena si Universitatea din Graz, Austria
Formare în Lasere, Bucuresti, România si Patras, Grecia
Formare în Dermatologie Cosmetica, Bucuresti, România si Londra, Marea Britanie
Certificare în Medicina Estetica acordata de „Academia Americana de Medicina Estetica”

EXPERIENTA INTERNATIONALA:

August 2014-prezent: Medic specialist dermatolog, Spitalul Universitar West Suffolk, Unitate asociata Universitatii din Cambridge

Ianuarie 2014-iulie 2014 Specialist Dermatolog, Spitalul Universitar din North Staffordshire, Marea Britanie

Februarie 2012-ianuarie 2014 Specialist Dermatolog, Spitalul Ipswich , Marea Britanie

2010-ianuarie 2012 Medic de Specialitate Dermatologie, United Lincolnshire Hospitals, Lincoln, Marea Britanie

Vezi CV

FORMULAR CONTACT
M: 021 794 95 49/ T: 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare