021 794 95 49
Luni-Vineri / 8:00 - 20:00
0758 517 321 / 0733 481 472
EXPERTII TAI, MEDICI SPECIALISTI IN DERMATOLOGIE
PROGRAMEAZA-TE ACUM
Alina Suru

Sunt Dr. Alina Suru (Pirvu), medic specialist Dermatologie Venerologie. Sunt absolventa a Facultatii de Medicina Generala, UMF “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 2006. Am o experienta de 10 ani in Dermatologie.

M-am specializat in Dermatologie si Venerologie timp de 5 ani la Spitalul Colentina din Bucuresti, centru de referinta national, timp in care am tratat si urmarit numerosi pacienti in regim ambulator precum si pacienti cu boli dermatologice severe si cu nevoi terapeutice complexe. In timpul in care am fost inclusa in linia 1 de garda am tratat prompt urgente dermatologice.

 

Participarea la cursuri si conferinte atat in tara cat si in strainatate (Marea Britanie, Franta, Elvetia, Grecia, Portugalia, SUA) m-a ajutat sa imi dezvolt un portofoliu considerabil si sa ma dezvolt permanent in plan profesional.
    
Cariera mea de pana acum culmineaza cu momentul alaturarii Echipei de Cercetare a Universitatii de Medicina si Farmacie in Cadrul Clinicii de Dermatologie a Spitalului Colentina unde imi petrec majoritatea timpului, contribuind la dezvoltarea de noi tratamente si protocoale pentru boli dermatologice.

Imi tratez pacientii cu respect, profesionalism si la un standard ridicat de siguranta. Consider ca un pacient bine informat este un deziderat pentru orice profesionist, in special in acest moment in care piata este abundata de informatii neverificate si tratamente lipsite de dovezi de eficienta. Imi dedic regulat timp pentru educatie medicala continua pentru a ma asigura ca profesez in linie cu standardele moderne.

Sunt afiliata Societatii Romane de Dermatologie (din 2007) si Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie (din 2008).

Sunt casatorita si am o fetita minunata, Amelia-Maria si un baietel adorabil, Adam-Mircea. Imi place sa citesc si sa calatoresc in putinul timp liber.

DOMENII DE EXPERTIZA:

Mezoterapie pentru intinerire
Diagnosticul si tratamentul bolilor de piele si a infectiilor cu transmitere sexuala
Dermatita de contact- diagnostic, testare alergii cutanate tip „patch testing”, tratament
Dermatopediatrie – diagnosticul si tratamentul bolilor de piele la copii
Chirurgia pielii - excizii alunite si cancer de piele, cauterizari papiloame, veruci, biopsii cutanate
Dermatoscopie, molemapping - harta alunitelor
Dermatologie estetica – tratamente laser, IPL, reducerea ridurilor cu botox, peelinguri chimice pentru rejuvenare, microneedling si Tratamentul transpiratiei excesive cu botox

Vezi CV

TESTIMONIALE PACIENTI:

“Dr. Suru este un medic exceptional! M-a asigurat ca alunita mea este complet inofensiva cu toate ca alti medici imi recomandau sa o tai!”

“Mi-am facut ridurile din jurul ochilor si sunt foarte multumita! Recomand din tot sufletul.”

“Multumesc Dna Dr. Suru! Cicatricile mele s-au dus aproape complet dupa dermapen.”

“Prin acest mesaj doresc sa va multumesc pentru serviciile de care am beneficiat astazi. Astazi, pentru prima data cand am venit la dumneavoas-tra, inca de la intrare am ramas placut surprins de curatenie, de felul cum am fost primit de domnisoarele de la receptie, comunicarea si deschiderea lor fata de problema mea "frica de ace".

Dupa ce am intrat in cabinet, Dna Dr. Alina Suru, mi-a explicat tot, chiar m-a analizat daca mai am si alte probleme dermato, nu doar pentru ce venisem, foarte normal si placut mai ales ca nu ma pricep... In timp ce imi rezolva problemele pentru care venisem doresc sa va spun ca frica de ace mi-a disparut, cel putin atunci, iar totul a decurs foarte ok, fara nici-o durere!

Concluzia mea este ca m-ati castigat de client si ca orice problema am pe dermato, apelez cu incredere la serviciile dvs. PS: preturile sunt accesibile tuturor, din punctul meu de vedere de fapt, raport pret calitate excelent :)“

FORMULAR CONTACT
T: 021 794 95 49 / 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare