PROGRAMEAZA-TE ACUM

Venerologie

Boli cu transmitere sexuala

Bolile cu transmitere sexuala reprezinta afectiuni relativ frecvente care pot avea un impact major la nivel individual dar afecta si viata de cuplu si familiala.

Majoritatea pot fi evitate prin folosirea prezervativului, mai ales in cazul contactelor sexuale intamplatoare. Educatia in cadrul familiei si in scoli sunt foarte importante in acest sens.

In cazul in care exista contact cu parteneri posibil infectati si atunci cand apar simptome specifice gen usturime si discomfort la urinare, secretii, roseata, ulceratii, sangerari, excrescente la nivelul organelor genitale, diagnosticul si tratamentul prompt sunt foarte importante.

De multe ori, este nevoie de analize pentru depistarea altor infectii cu transmitere sexuala care nu se manifesta decat pe termen mai lung.

Echipa Hebra Dermatologie doreste sa se asigure ca toate aceste probleme sunt diagnosticate si tratate prompt si profesionist de catre medici cu o calificare ireprosabila si o experienta indelungata, acumulata in urma anilor de practica.

Echipa include 2 medici primari dermatologi - Dr. Camelia Vasu si Dr. Gloria Suciu, Asistent Universitar Universitatea de Medicina si Farmacie - si 4 medici specialisti: Dr. Alina Suru, Cercetant in cadru Sectiei de Dermatologie a Spitalului Colentina, Dr. Roxana Nedelcu, Asistent Universitar Universitatea de Medicina si Farmacie, Dr. Ana Maria Vlad cu o experienta marcata dobandita in urma practicii in Franta, Dr. Mihaela Iulia Mihaescu care practica din anul 2010 in Anglia si Scotia si colaboreaza cu Hebra Dermatologie, Dr. Laurentiu Vladau care practica din 2010 in Anglia si colaboreaza cu Hebra Dermatologie.

Clinica are un program prelungit, fiind deschisa 12 ore pe zi (8:00-20:00) de Luni pana Vineri, interval in care in general exista disponibilitate pentru programari urgente in aceeasi zi iar sambata doar pentru programari. Specialistii Hebra dermatologie sa stau la dispozitie pentru sfaturi si tratament.

FORMULAR CONTACT
T: 021 794 95 49 / 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare