PROGRAMEAZA-TE ACUM

Crioterapie negi, veruci, papiloame, condiloame


Crioterapia este o optiune excelenta pentru tratamentul papiloamelor, condiloamelor, verucilor plane, keratozelor seboreice sau actinice. Este folosita cu succes deosebit, chiar si pentru zone precum fata sau regiunea genitala (penis, gland, scrot, vulva, labii, perianal), pentru negii plani/verucile plane de la nivelul fetei, mainilor si acceptata mai usor de copii.

Negii / verucile de grosime considerabila de la nivelul palmelor si talpilor raspund slab la crioterapie si de cele mai multe ori sunt tratati medical si chirurgical (chiuretaj si cauterizare, excizie). 

 TRATAMENT  PRET
Crioterapie leziuni mai mici de 5 mm 30 ron / leziune ( se adauga pretul consultatiei)
Crioterapie leziuni mai mari de 5 mm 50 ron / leziune ( se adauga pretul consultatiei)

In clinica Hebra Dermatologie folosim aparatura pentru crioterapie eleganta, de actualitate, sigura, eficienta si foarte precisa - Cryosuccess. Aparatul consta intr-un aplicator de titan conectat la un tub cu azot lichid de unica folosinta care garanteaza calitatea si eficienta tratamentului prin asigurarea unei presiuni constante in timpul procedurii.

Regiunea tratata poate ustura/durea imediat dupa tratament si ulterior pentru cateva ore. Paracetamolul poate fi util pentru calmarea durerii.

De cele mai multe ori apare roseata, o bula / vezicula cu lichid clar sau hemoragic (rosu) care trebuie sparta, si o mica eroziune/ulceratie in 1-3 zile. Ulterior va aparea o crusta care NU trebuie inlaturata. Vindecarea completa se va realiza in 1-2 saptamani, posibil cu o mica cicatrice.

INTREBARI FRECVENTE:

1. Am nevoie de mai multe sedinte?
Nu intotdeauna. In general pentru keratoze seboreice plane, keratoze actinice, papiloame, condiloame o singura sedinta este suficienta. In cazul negilor si verucilor mai groase un singur tratament nu este suficient. Medicul in aceste cazuri va atentioneaza si chiar poate recomanda alte tratamente mai eficiente si rapide.

2. O sa am o cicatrice dupa crioterapie?
Da, de cele mai multe ori putin vizibile, care in timp se poate uniformiza cu pielea normala sau poate fi mascata usor. Rareori pot aparea cicatrici cheloide sau hipertrofice, in special daca procedura este efectuata pe piept, spate, umeri.

3. Functioneaza si pentru alopecia areata (caderea pielii)?
Din experienta, Nu.

FORMULAR CONTACT
T: 021 794 95 49 / 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare