021 794 95 49
Luni-Vineri / 8:00 - 20:00
0758 517 321 / 0733 481 472
PROGRAMEAZA-TE ACUM

Epilare definitiva - 30% reducere la preturile pentru pachetele de 6 sedinte

pentru orice parte a corpului

Daca va aflati printre cei care s-au saturat de epilarea cu lama de ras, crema sau ceara, v-ati gandit cu siguranta ca indepartarea firelor nedorite de par cu lumina intens pulsata (IPL) poate fi o optiune care merita luata in considerare. Vorbim despre una dintre cele mai solicitate proceduri cosmetice, apreciata datorita eficientei si beneficiilor pe care le aduce din punct de vedere confort, timp si financiar – pe termen lung.

1. RAPIDITATE
Tratamentele pentru indepartarea parului cu IPL necesita mai putin timp decat epilarea cu ceara, spre exemplu. O sesiune de tratament pe picioare si inghinal dureaza, cu aproximatie, 20 de minute.

2. ECONOMIE DE TIMP SI BANI PE TERMEN LUNG.
Odata cu indepartarea pe termen indelungat a parului, putem uita de programarile la cosmetica, de creme de depilare sau lame de ras. Asadar, desi costurile pentru efectuarea tratamentului IPL nu sunt de negilijat, pe termen lung investitia este mult mai eficienta in comparatie cu costurile tratamentelor traditionale.

3. INDEPARTAREA FIRELOR DE PAR CRESCUTE SUB PIELE.
Epilarea cu lumina intens pulsata este cea mai buna optiune de a elimina firele crescute sub piele si a preveni aparitia altora noi. Totodata, aceasta este si o varianta excelenta pentru persoanele care au pielea sensibila si experimenteaza iritarea dupa epilarea cu lama sau cu ceara.

4. NU ESTE NEVOIE SA LASAM PARUL SA CREASCA INTRE TRATAMENTE.
Spre deosebire de epilarea cu ceara, cand parul trebuia lasat sa ceasca, intre sesiunile de epilare IPL parul poate si este recomandat sa fie ras.

5. VACANTELE - ACUM, FARA GRIJI!
Indepartea pe termen lung a parului inseamna sa fim oricand gata de plecare in vacanta, fara a fi nevoiti sa planificam cu precizie, din timp, fiecare sesiune de epilare inainte de a pleca de acasa.

6. TRATAMENTUL ESTE SIGUR SI EFICIENT.
Indepartarea parului cu lumina intens pulsata este o procedura extrem de eficienta: lumina va tinti cromoforul, pigmentul din firul de par, iar caldura generata va distruge foliculul pilos si va inhiba cresterea viitoare a parului. Aceasta tehnologie a fost testata in ultimii 20 de ani, astfel incat pacientii pot avea siguranta ca vor obtine beneficiile dorite fara a risca reactii adverse.
 

VEZI LISTA DE PRETURI


In Clinica Hebra Dermatologie folosim tehnologie de varf pentru a ne asigura ca tratamentele noastre sunt eficiente si sigure. Aparatura pentru tratamentele IPL este asigurarata de colaborarea cu prestigiosul producator francez Eurofeedback EFB Beaute, cu o experienta in domeniu de 28 de ani, care are la activ 15 brevete de inovatie in tehnologia IPL, fapt care plaseaza producatorul in topul mondial din domeniu.

Valabilitate promotie: 30 SEPTEMBRIE 2018

FORMULAR CONTACT
M: 021 794 95 49/ T: 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare