021 794 95 49
Luni-Vineri / 8:00 - 20:00
0758 517 321 / 0733 481 472
DESPRE NOI

“Hebra Dermatologie” este o Clinica de Dermatologie care functioneaza din anul 2008. Este un serviciu condus si administrat de medici dermatologi si dedicat exclusiv serviciilor de dermatologie, estetica si venerologie, ceea ce are ca rezultat o centrare a activitatii in sfera tratamentelor bolilor de piele, infrumusetare si a bolilor cu transmitere sexuala.

In anul 2014 s-a deschis Clinica din Soseaua Titulescu Nr. 163, cu ambitia de a oferi pacientilor tratamente si consultatii cat mai variate, complete, moderne, accesibile, bazate pe dovezi medicale. Organizarea si calitatea serviciilor sunt de varf, in linie cu standardele clinicilor specializate din Europa de Vest. Activitatea este divizata, in cele mai multe cazuri, in functie de specializarile si interesul deosebit al expertilor din echipa - pentru a avea certitudinea ca medicul dumneavoastra trateaza in mod curent pacienti cu aceleasi probleme si astfel acumuleaza o experienta considerabila intr-un subdomeniu particular al dermatologiei.

Aparatura folosita este una de ultima generatie si toate procedurile sunt efectuate in conditii de sterilitate si curatenie deosebite, standarde care sunt auditate in mod regulat.

Vizitele dumneavoastra sunt facilitate de un sistem de programari telefonice sau prin internet pentru a asigura o asteptare minima inaintea consultatiei. Consultatiile dureaza in medie 20 de minute, in functie de complexitatea problemelor dumneavoastra.

Veti fi intampinati de personalul nostru prietenos si rugati sa urmati o procedura de inregistrare necesara pentru identificare dar si pentru a inlesni comunicarea ulterioara in ceea ce priveste motivul pentru care va adresati Clinicii.

Din momentul in care deveniti pacientul nostru, beneficiate de servicii post consultatie. Scopul acestora este acela de a comunica rezultatele si de a identifica probleme sau ingrijorari legate de tratament – modul in care il procurati sau neintelegeri cu privire la administrare. Pentru aceasta ne puteti consulta telefonic sau, ideal, prin formularul online.

Puteti cere un rezumat al consultatiei sau o scrisoare pentru medicul de familie, care va poate fi expediata si dumneavoastra. Va rugam, pe cat posibil, sa va exprimati interesul in acest sens inaintea consultatiei.

Pentru a ne putea dezvolta in permanenta serviciile oferite va incurajam sa ne sugerati aspecte care ar putea fi imbunatatite sau lucruri care v-au surprins placut, prin formularul de satisfactie aflat la receptie.

 

DESCARCA BROSURA

 

REVISTA HEBRA DERMATOLOGIE

FORMULAR PROGRAMARE
FORMULAR CONTACT
T: 021 794 95 49 / 0758 517 321 / 0733 481 472 * E: office@clinicadermatologie.ro
Program numai pe baza de programare: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sambata - pe baza de programare